Laatu ja turvallisuus koskettavat meitä kaikkia.

Terveyteen liittyvät onnistumiset ja epäonnistumiset herättävät tunteita. Vain laadukas kelpaa meille.

Jalat maassa, pää pilvissä

Juuret ilmassa

Megicalin juuret ovat tukevasti ilmassa. Mika Pyyhtiä ja Jussi Kajovaara aloittivat yhteistyönsä lentokoneen ohjaamossa matkalla Milanoon. Kapteeni Pyyhtiällä ja perämies Kajovaaralla oli henkilökohtaisiin kokemuksiinkin perustuen palava halu tehdä päiväkirurgisesta leikkauksesta yhtä turvallinen kuin eurooppalaisesta iltalennosta. Airbusin laskeutuessa takaisin Helsinkiin päätös Megicalin perustamisesta oli tehty.

Nokka nousussa

Megicalin merkittävä missio on houkutellut tiimiin alan parhaita osaajia. Tuotteet ovat käytössä Suomen edistyksellisimmissä terveydenhuollon yksiköissä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella. Megicalin toimisto sijaitsee Helsingin ytimessä Rautatientorilla. Tällä hetkellä yli kymmenen työntekijän alati kasvava joukkue tekee päivittäin parhaansa entistä turvallisempien hoitopolkujen puolesta.

Lentämisen menestystarina on turvallisuuden suhteen vertaansa vailla. Onnettomuuksien lukumäärä on operaatioiden lukumäärään nähden äärimmäisen alhainen. Megical tuntee ilmailun menestystarinan ja tarjoaa terveydenhuollon käyttöön työkalut toimivan turvallisuuskulttuurin rakentamiseksi. Hoidon pitää toteutua niin kuin se on suunniteltu. Jokaisen potilaan kohdalla.

Terveydenhuollon
laatuloikka

Hoitotyön ammattilaiset voivat keskittyä onnistumiseen. Työkalut ja menetelmät auttavat jatkuvaan huippusuoritukseen yltämisessä. Kunkin operaation onnistumiselle varmistetaan parhaat mahdolliset lähtökohdat. Kirurgin tehdessä avausviillon hän voi olla varma siitä, että valmistelut on tehty parhaalla mahdollisella tavalla. Potilaan laskiessa numeroita kymmenestä alaspäin hän voi levollisin mielin antaa kontrollin tilanteesta huippuammattilaisten käsiin. Potilas omaisineen saa riittävät tiedot hoidon kulusta.

Tälle ei ole minkäänlaista teknistä estettä. Kulttuuria ei kuitenkaan voi muuttaa hetkessä. Megical varmistaa, että asiakkaamme kehitysloikka hoidon laadussa ja turvallisuudessa toteutuu.

Huippuammattilaisia kiinnostaa merkityksellinen työ.

Megicalin tiimillä on varaa valita. Osaajamme ovat alallaan kokeneita tekijöitä, joilla on mahdollisuus ja palava halu tehdä yhteiskunnallisesti merkittäviä asioita. Terveydenhuoltoon keskittyvän ohjelmistokehityksen lisäksi olemme asiantuntijoita tietoturvassa, palvelumuotoilussa ja datan automaattisessa analysoinnissa.

Mika Pyyhtiä

CEO

+358 50 500 2486

Jussi Kajovaara

CFO/COO

+358 50 411 6908

Tuomo Kajava

CTO

+358 50 540 0100

Kari Annala

Chief Medical Officer

+358 45 676 0626

Antti Köliö

Chief Architect

Angelo Alonso

Sales Manager LATAM